“Wij zijn de enige Yorkshire Terrier fokkers die hun puppy's op de  Universiteit in Utrecht op levershunt en hartfalen laten testen!!!

Het probleem van de levershunt zit helaas in het ras (info Universiteitskliniek te Utrecht) en niet zoals sommigen verenigingen weren dat het probleem niet zo erg is en dat het niet in hun lijn(en) waar ze mee fokken zit en dat ze daarom besloten hebben om niet te gaan testen.

Verder geven ze onjuiste informatie door te stellen dat je honden die een levershunt hebben zou kunnen helpen met medicijnen. Dit is klink klare onzin. Je kunt voeding gaan aanpassen en eventueel als dierenarts iets ter verlichting van het probleem geven, maar de hond zal vroeg of laat toch doodgaan aan de levershunt.

Andere Yorkshire Terrier fokkers willen gewoon niet testen. Kost tenslotte tijd en geld en ze gaan gewoon hun gang in plaats van op te komen voor het dierenwelzijn. Deze lieden blijven het levershunt probleem gewoon negeren en op het bordje van de puppy koper leggen!!!

Wij nemen wel de verantwoording en laten al onze nestjes op de Diergeneeskundige Faculteit te Utrecht testen zodat de nieuwe eigenaar een pupje krijgt die zijn leven lang absoluut vrij is en blijft voor levershunt.

EEN NIET GETESTE PUP KOPEN IS DUS EEN GROOT RISICO!!!

Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland. De pups krijgen een FCI erkende stamboom, zijn UBN geregistreerd, gechipt, hebben een Dierenpaspoort, zijn DNA getest, gevaccineerd, ontwormd en zijn allen in Nederland geboren.

Op de Championship Show (Club Specialty) van de Midland Yorkshire Terrier Club in Engeland, 24 februari jl., werd Kampioen & Jeugd Kampioen Polanerduin Sensation, Engels Kampioen, Winner'17, Benelux Winner'17, RCC Crufts'17,
Club Winner'16 & '17
BEST IN SHOW!

Dit is al de tweede keer dat Robbey, van eigenaar Corita Jansen, BEST in Show werd en op deze Show gelijktijdig zijn definitieve Engels Kampioenschap behaalde.

Dit is de eerste keer in de geschiedenis dat een  Nederlandse Yorkshire Terrier fokker met een van haar fokproducten de titel van
ENGELS KAMPIOEN heeft behaald! Een van de meest moeilijk te behalen titels!

Een prestatie van formaat die ze op haar inmiddels indrukwekkend lange lijst van de door haar behaalde titels, kan bijschrijven!

Hartelijk gefeliciteerd!!! 

The Yorkshire Terrier Club of South Wales
 

Polanerduin Sensation maakt zijn naam opnieuw waar. Afgelopen zaterdag 14 juli 2018 schreef hij historie door op de kampioenschapsclubmatch van "The Yorkshire Terrier Club of South Wales" Beste reu, Beste van het ras en daarmee BEST IN SHOW te worden. Hiermee is Corita Jansen (links) opnieuw de eerste fokker in Nederland die zoiets belangrijks heeft bereikt. Om een kampioenschapsclubmatch in de UK te winnen moet je echt een hond hebben waar niemand omheen kan. Volgens de keurmeester is Robbey op dit moment de beste Yorkshire Terrier reu in the UK.

Wij feliciteren haar graag voor het behalen van dit fantastische resultaat!!!

 

 

Contact

+31 6 244 64 502