Familiedag 22 mei 2016
2B-home te Zoetermeer
 

De opkomst voor de familiedag was dit jaar opnieuw een succes. Bij binnenkomst kreeg iedereen een emmertje met inhoud van  onze hoofdsponsor Royal Canin.

Alle aanwezigen werden welkom geheten en kregen i.v.m. het veertigjarig bestaan van onze vereniging een kopje koffie met een heerlijke petit fours aangeboden.

Om 11.00 uur werd gestart met een trim demonstratie door mw. Corita Jansen waarin ze liet zien hoe leuk, mooi en sportief een Yorkshire Terrier er uit kan zien in korte vacht. Een puppy werd geknipt. Een volwassen york geschoren en kreeg een mooi en sportief uitziende metarmorfose, gevolgd door het bijwerken/knippen van een volwassen hond.

Rond twaalf uur starten de keuringen en was het de beurt aan onze keurmeester van deze dag mw. Pamela Runderkamp. Gestart werd met de Puppyklas en iedereen deed zijn uiterste best om de mooiste kanten van zijn of haar Yorkie te tonen.

Na een onderbreking voor een heerlijke lunch ging de keuring weer door en werden de andere groepen gekeurd. Ook hier werd hard gewerkt om de beste kanten van hun Yorkies te tonen.

Nadat alle groepen waren gekeurd was het tijd voor de titels "Beste hoofdje", "Beste gangwerk" en "Beste combinatie baas/hond" . De keurmeester had bij haar keuringen aantekeningen gemaakt en in alle categorieŽn werden de kanshebbers opnieuw in de ring geroepen. Hier werden de yorkies en/of combinaties nog eens extra bekeken en kregen de besten een mooie beker als aandenken.

1e. Beste Veteraan werd Kendy van eigenaar T.M.T. Brouwers

1e. Beste hoofdje werd Polanerduin's Luna van eigenaar mw. P. Hoek

1e. Beste gangwerk werd Polanerduin's Flo van eigenaar mw. L. Vereijcken

1e. Beste combinatie werd Polanerduin's Sammy van eigenaar T. Alles

Alle ingeschreven honden ontvingen een keurrapport, en een aandenken aan deze dag.

Na het officiŽle gedeelte was het tijd voor de trekking van de Tombola. Ook deze keer waren er weer een groot aantal leuke en ook heel mooie prijzen te winnen.
Onze hartelijke dank aan de fam. Bastemeijer, Corita Jansen, Hanna Koevoets en natuurlijk ook alle andere gulle gevers hartelijk bedankt voor uw support.

Na afloop van deze gezellige en geslaagde dag werd de keurmeester met een mooi boeket bloemen,  een leuke hondendeurstop en applaus bedankt voor haar duidelijke en prettige wijze van keuren.

 

 

 Foto overzicht van de Familiedag

(L) Beste gangwerk          (M) Beste combinatie         (R) Beste hoofdje

(L) Beste Pup

Begin pagina